Over deze kaart

Op deze kaart leest u wat bril en lezen module van Ditzo voor u betekent. Het is een overzicht van de belangrijkste kenmerken van deze verzekering en daarom niet volledig. Lees hier de volledige polisvoorwaarden.
Let op: deze kaart gaat alleen over de aanvullende zorgverzekering en niet over de basisverzekering. Meer info: www.ditzo.nl

Welk soort verzekering is dit?

Een aanvullende zorgverzekering is een aanvulling op uw verplichte basisverzekering. Met de bril en lenzen module van Ditzo krijg je exclusief bij Pearle Opticiens en Eye Wish Opticiens € 100,- korting. Me​t onze bril en lenzen module ontvang je unieke kortingen op de aanschaf van lenzen of een complete bril op sterkte.

Wat is verzekerd?

In de polisvoorwaarden staat wat verzekerd is. Een overzicht van alles wat de verzekering vergoedt, vindt u in het vergoedingenoverzicht.
[Let op: hieronder leest u alléén de belangrijkste vergoedingen.]

Brillen en contactlenzen

Bij aankoop van een halfjaar- of jaarpakket lenzen of een complete bril met dunne glazen ontvang je € 100,- korting.. De korting op een bril bij Eye Wish geldt bij minimaal dunne (1.6) glazen met ultra clean ontspiegeling en bij Pearle bij minimaal een Zilver glaspakket. De korting van de module ontvang je op bovenop lopende kortingen van de winkels!

Extra informatie

[De ‘dioptrie’ beschrijft de sterkte van de bril of lens.]

Wat is niet verzekerd?

  • De aanvullende zorgverzekering vergoedt geen kosten die al onder de basisverzekering vallen.

Zijn er dekkingsbeperkingen?

Met de brillen en lenzen module krijg je exclusief bij Eye Wish Opticiens en Pearle Opticiens korting.

Waar ben ik gedekt?

Met de brillen en lenzen module krijg je exclusief bij Eye Wish Opticiens en Pearle Opticiens korting.

Wat zijn mijn verplichtingen?

Verandert er iets in uw gezin? Geef dat dan aan ons door.
Stuur rekeningen zo snel mogelijk naar ons toe.
 

Hoe en wanneer betaal ik?

U moet premie betalen voor alle verzekerden van 18 jaar en ouder. U kunt kiezen of u de premie maandelijks, per kwartaal, per half jaar of per jaar betaalt. Betalen kan via een automatische incasso. Betaalt u de premie niet op tijd? Dan kunnen wij de verzekering stoppen.

Wanneer begint en eindigt de dekking?

De verzekering begint op de datum die op uw polis staat. U kunt de verzekering elk jaar per 1 januari opzeggen. Zorg dan dat wij uiterlijk 1 Februari uw opzegging hebben ontvangen.

Hoe zeg ik mijn contract op?

U kunt opzeggen {wijzen van contact en/of contactgegevens}. U kunt ook gebruik maken van de overstapservice bij uw nieuwe verzekeraar. {Verdere contactgegevens}.